Onze partners leveren een meerwaarde in de vorm van kennis of een unieke data koppeling. Dit zorgt ervoor dat het dashboard van onze klant nog completer wordt. GoDashboard richt zich op de Nederlandse markt en heeft met alle toonaangevende SaaS leveranciers koppelingen tot stand gebracht. Met enkele leveranciers hebben we speciale afspraken gemaakt over unieke Data Visuals, kortingen of exclusieve koppelingen.Over CCV Shop
CCV Shop is de alles-in-één oplossing voor zowel de beginnende als de ervaren webwinkelier. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, updates en support, voor een vast maandelijks bedrag. Alle technische zaken worden je uit handen genomen, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van jouw producten. CCV Shop biedt je talloze mogelijkheden om te groeien.

CCV Shop staat voor continue doorontwikkeling. Door continu te ontwikkelen kunnen we te allen tijde méér bieden op het gebied van e-commerce. Op deze manier is het mogelijk om samen met CCV Shop zorgeloos te kunnen ondernemen en dat vinden we belangrijk. Met het oog op plezier zorgen we ervoor dat we deze continue doorontwikkeling kunnen voortzetten.

Wij geloven in groeien door innovatie. Door de nieuwste mogelijkheden op het gebied van e-commerce aan te bieden tegen een lage prijs, is het voor iedereen toegankelijk om een webwinkel te beginnen en deze succesvol te maken. Wij geloven in het bieden van een totaalpakket dat constant ontwikkeld wordt, zodat onze klanten zorgeloos kunnen ondernemen.

Aanbieding: U ontvangt maar liefst 100% korting op het CCV-dashboard!

Verzilver uw korting met couponcode: Bel ons! 085 303 72 58

 
Over Trustpilot
Trustpilot is een beoordeling community die vertrouwen en transparantie opbouwt tussen klanten en bedrijven. Trustpilot's verkopersbeoordelingen versterken de relatie tussen bedrijven en klanten. Trustpilot's productbeoordelingen ondersteunen verkopersbeoordelingen, en het helpt klanten een goed geïnformeerde aankoopbeslissing te doen. Wanneer klanten op zoek zijn naar uw producten kunt u met productbeoordelingen uw zoekmachine ranking verhogen en opvallen met uw ster-beoordeling. Samen kunnen de verkopers- en productbeoordelingen uw klanten meer vertrouwen geven, de beste producten tonen en vooral klanten overtuigen om bij u te kopen.

Aanbieding: U ontvangt maar liefst 5% korting op de set-up!

Verzilver uw korting met couponcode: Bel ons! 085 303 72 58

 
Over Exact
30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1.600 collega’s in 14 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt. Cloud Business Software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 300.000 organisaties wereldwijd. Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, Exact ondersteunt ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende.

Aanbieding: Momenteel geen

Klik hier om een offerte + proefaccount aan te vragen!

 
Over Teamleader
CRM, sales, projectmanagement & facturatie; je volledige workflow in één online tool. Heb je niet de tijd om een complex CRM-systeem uit te pluizen, of weinig kennis van technologie, dan is Teamleader echt een verademing. Alle klantgegevens binnen handbereik, volg de klant door het verkooptraject, stuur de juiste factuur op het juiste moment en altijd een duidelijke stand van zaken voor ieder project. Teamleader werkt zo efficiënt dat jouw mensen er ook graag mee zullen werken!

Aanbieding: Momenteel geen

Klik hier om een offerte + proefaccount aan te vragen!

 
Over Magento
Magento is het toonaangevende open source e-commerce platform met ongekende mogelijkheden. De software is voor kleine en grote webwinkels. Webwinkels wereldwijd hebben behoefte aan een eenvoudig en schaalbaar e-commerce platform om hun webwinkel mee te beheren. Magento speelt hier op in door software te bieden waar de ondernemer mee kan werken.

Aanbieding: Momenteel geen

Klik hier om een offerte + proefaccount aan te vragen!

 
Over Ask-Fast
Met ASK-Fast is het mogelijk om telefonie, sms, chat, video en social media eenvoudig te integreren in uw applicatie. ASK-Fast verwerkt ook data die door deze communicatie wordt gegenereerd en kan deze opslaan, indexeren en uitlezen.

In- en uitgaande communicatie die via ons platform verloopt, wordt automatisch opgeslagen. Hiermee wordt het handmatig documenteren van contactmomenten in bijvoorbeeld uw software overbodig. Alle opgeslagen communicatie is o.a. per klant of medewerker inzichtelijk in een tijdlijn. Ook spraak is doorzoekbaar; die kunnen wij omzetten naar tekst door middel van spraak-naar-tekst-technologie. Eerdere contactmomenten zijn dus altijd terug te vinden en overdraagbaar. ASK-Fast levert u met dit platform tijdswinst en completere klantcontactinformatie.

Aanbieding: Momenteel geen

Klik hier om een offerte + proefaccount aan te vragen!

 
Over The Feedback Company
The Feedback Company is een klant beoordelingssysteem waar web-winkeliers feedback kunnen krijgen en verwerken. Hiermee houden web-ondernemers controle over de verspreiding van negatieve beoordelingen op het internet, verhogen zij de klanttevredenheid bij bestaande klanten en de feedback kan ook commercieel worden ingezet voor de werving van nieuwe klanten.

Aanbieding: Momenteel geen

Klik hier om een offerte + proefaccount aan te vragen!